понеделник, 22 март 2010 г.

Браво на партия ГЕРБ!

.



Какво, да не се стреснахте нещо? Това в блогосфЕрата да похвалиш управляващите е като богохулство, а?
:)

Има такива, които вече са свикнали да ги яхат. "Абе не може мене да не ме яхнат, тука има нещо гнило..." Няма гнило, пич, просто те е шубе да воюваш за свободата си.
Мислят, че Бойко иска да краде като останалите - е, значи това е най-нискоефективният крадец, защото действията му досега само отлагат краденето във времето и го правят все по-трудно, с тенденции към невъзможно. Защо просто не приемат, че взима адекватни мерки към излизане на страната ни от блатото на корупцията?
Търсенето на прекалено много прилики и аналогии заслепява някои хора за очевидните факти.
Същите се бутат да вземат думата и накрая като застанат на трибуната самодоволно изплюват най-гениалната си смазваща мисъл: "Ама те българите са много глупави и само чакат някой да ги оправи и както и с царя и сега и с Бойко си мислят че ще ги оправи ама хубаво ще ги "оправи" той хъхъхъ!". Това е много изтъркано. Драйфа ми се вече от това. Тези, които го твърдят, циклят на едно място във времето и не могат да допуснат, че може пък нещата да са се придвижили напред. Вече. Ако ги питаш - добре де, тогава как си представяш момента в който нещата ще потръгнат? - те ще отговорят: "Не можем да се ОПРАВИМ, няма начин!". За тези единствения смислен коментар от моя страна би бил - да ви оправят у гробищата!
"Ама той Бойко виж му политиката" - алоооооу, да си спомняш някой близките двайсет години да е взимал по-смислени решения? Или не помниш? Или никога не си се интересувал, а само гледаш сега да си на върха на модата? Или нарочно бръщолевиш глупости, като знаеш, че са именно глупости (по една или друга причина ;))?
Честно казано мисля, че определени хора, дето са българи, но са някакси странно (МНОГО странно) антибългарски настроени, откровено се ядосват при всеки нов успех на правителството, който печели още няколко метра по правата на успеха на страната ни (който сега представлява усилия за излизане от тресавище, но тези, които гледат, виждат, че е именно ОГРОМЕН УСПЕХ). Търсят за какво да се хванат и обръщат нещата наопаки.
Казват, че правителството било несигурно (!) и правело постоянни завои в решенията си. Но няма да го нарекат гъвкавост в изключително сложна ситуация. Не - искали първо да чуят мнението на хората и после да вземат решение, ЗАЩОТО ТАКА ЩЕ ИМ ЗАМАЖАТ ОЧИТЕ И ЩЕ СИ ПОДДЪРЖАТ РЕЙТИНГА!!! Господи, тези които го казват това трябва да са луди, та те дори не знаят, че смисъла на властта в най-правилната й форма е управляващите да отразяват волята на народа и да са постоянно в диалог с нея. Това е потресаващо!!! Наистина!!!
Ама дайте да критикуваме поне Дянков! Яд ме е, че сега започнах да пиша това, след като вече си пролича колко е адекватен и далновиден, трябваше да го напиша онзи ден, насред морето от спекулации - ефекта щеше да е по-силен. Защото, хора, това правителство е адски адекватно и действа в нереално гротексна обстановка, досега в България не са действали НИКАКВИ правила, нали го осъзнавате? Ама верно, осъзнавате ли го, мамка му????
Борисов не е ново лице в политиката бре, хора! Той беше кмет на столицата ни алоооу! Всички го гледахме под лупа и се майтапехме че се правел на супермен и незнамсикво ама за десет години не му измислихме свестен недостатък - защо, а? А? А? Да взема да ви отговоря ако искате?
...
И за тези, които заради преебаната си психика се чудят как така някой изобщо е възможно да прави нещо като хората: Ами просто в една нормална държава е ИЗГОДНО да си добър, почтен, свестен, честен и т.н. Изпреварвам бавнодвижещите се пластове в преебаните ви психики и долавям въпроса "Ама България НЕ Е нормална държава!". Отговарям - не е ама ще стане. Нали това е идеята, глупако.
Не мога да нямам доверие на човек, който може и иска да организира хора с идеята да помогнат на България и то точно сега. Не мога да нямам доверие на български политик, който казва в интервю примерно, че Гугъл е направил повече инвестиции за иновации дори от Европейския съюз. И понеже цялата публикация нагоре е написана в наивен стил, ще кажа - наблюдавах много внимателно всичко от самото начало, без никакво пристрастие, и сега крайната ми оценка е - твърдо ДА. И подкрепата ми е пълна.
Да ви кажа какво е далновидност: да успяваш да обмислиш всички възможни варианти и да си представиш нещата не само в стационарно положение, но и в движение, и на базата на това, да прецениш кое решение ще има най-благоприятен резултат. От това кой резултат имаш за благоприятен пък си личи на чия страна си.
Всички приказки на Бойко Борисов могат да бъдат лесно проверени - как оценявате например това?
Ние всички сме граждани на България, независимо дали сме от столицата или от селото. Дайте да не си затваряме очите пред очевидното.
Браво на всички министри! Продължавайте, разбира се, че забелязваме истинската ви воля и ви подкрепяме!

Хах, и накрая нещо забавно, което забелязах току що: може да си мислите, че в емблемата на партия ГЕРБ има скрита реклама на Найк, ама цял свят видя, че Бойко Борисов отиде при гърците на митницата с шапка на Адидас, да го духате :)

Обадили се на Путин по телефона и му казали:
- Добър ден, обажда се изпълнителният директор на Кока Кола, предлагаме ви 3 млрд долара, ако си върнете пак червеното знаме, но на него да е емблемата на нашата фирма.
- Ъъ, момент, - закрива слушалката с ръка и се обръща към секретарката си - Наташа, кога изтича договорът ни с Аквафреш?

П.П. Нее, безсилен съм, прекалено яко е за да се въздържа :DDD




.